Vad är E-Drop®?

 

E-drop är en molnbaserad tjänst skapad för att förenkla vardagen. Med E-drop och ett smart leveransskåp för utomhusbruk möjliggörs hemleveranser utan behov av ett personligt möte. Tjänsten är uppkopplad till ett leveransskåp med kyl- och frysfack. Med hjälp av mobilapplikationen kontrollerar och styr du vem som ges tillträde till leveransskåpet.

 

Leveransskåpet

Leveransskåpet byggs av svenska kylskåpsexperter och är anpassat för våra nordiska förhållanden och säkerställer korrekt kyltemperatur även vid minusgrader. Skåpet är försett med en display och LED-dioder som kommunicerar skåpets status och vägleder användaren genom leveransprocessen.

Med sin moderna design är skåpet för E-drop en unik komponent på din garageuppfart, innergård eller parkering. Installation och eventuella förberedande markarbeten och elarbeten kan tillhandahållas av oss. Skåpet behöver anslutas till ett 220v-uttag.

Specifikation:

Yttermått: 1200 x 820 x 650mm (HxBxD)
Innermått exkl. frys: 470 x 690 x 410mm (HxBxD)
Innermått frysfack: 160 x 660 x 380mm (HxBxD)
IP-klass: 65
CE-märkning: Ja
Färg: Mattsvart
Garanti: Ett år inklusive två års fabrikationsfel
ROT-avdragsgillt: Ja, installationsarbeten

Applikationen

Mobilapplikationen är användarens kontroll- och informationsverktyg. Här finns information om mottagna leveranser, temperaturstatus och den ger dig möjlighet att schemalägga kylfunktionen, Genom applikationen kan du även skicka digitala nycklar till vänner som tillfälligt ska ha tillgång till skåpet eller låsa upp skåpet på distans. Aktiveringen av skåpets kylfunktion kan anpassas efter användarens behov genom exempelvis schemaläggning för att minimera onödig energiförbrukning.

Applikationen finns att ladda ned gratis för både iOS och Android.

Det fanns en tid när brevbäraren personligen överlämnade all post till mottagaren. Idag är brevlådan en självklarhet medan hemleveranser av livsmedel fortfarande bygger på ett personligt möte mellan mottagare och transportör.

Tag klivet in i framtiden med E-drop® och det smarta leveransskåpet

Kontakta oss
info@e-drop.se
042-450 23 72

Besöksadress
Landskronavägen 5B
252 32 Helsingborg

ETT DOTTERBOLAG TILL NOWASTE LOGISTICS AB